Vardag i förändring

Nya tider stundar här. Min vardag är i förändring. På väldigt många sätt.

Idag startade hantverkarna med renoveringen av det övre badrummet! Spännande… Tänk att det äntligen ska bli :-).

Denna vecka landar förhoppningsvis en ny dusch här hemma som ska få flytta in i det nedre badrummet. Kommer jag göra nåt annat än att bada och duscha i höst 😉 ??

Och imorgon är det ju dags. Lilla gumman gör sin första dag på dagis. Med mamma och storebror med som trygghet. Det ska bli roligt. Vi har ett så toppenhärligt dagis där alla barn har gått. Egen tillagad mat och suveräna fröknar 🙂 och väldigt mycket utevistelse. Där ska hon nog trivas bra!

Nästa vecka så är det även dags för de stora grabbarna att ställa väckarklockan (det kommer bli en en utmaning…) och börja skolan igen. Denna termin får de båda betyg för första gången. Även det spännande.

Sedan avslutas föräldraledigheten med en härlig semester som det gnetats hårt för att den ska bli verklighet. Känns fortfarande overkligt att den ska bli av :-). Och härligt!!

Sedan är det dags för nya universitetsstudier och regelbunden träning på gymmet! Underbart och välgörande för kropp och själ!

Förändringar är spännande och härliga och utmanande. Ofta också tröttande. Därför ska jag bunkra lugn och tålamod med Mindfulness. Meditationer och kroppsscanningar och andningsankare ska få större utrymme. Så jag står stabil i förändringens flod.

Ha en skön dag mina vänner❤❤❤

Annonser

5 tankar om “Vardag i förändring

 1. Hejsan! 🙂

  Ja det var verkligen mycket på gång och flera förändringar. Hoppas allt flyter på bra. Jag tycker det verkar både roligt och spännande 🙂 En stor trygghet att ni känner till dagiset och personalen redan. Det kommer att gå bra helt säkert. En gammal tant sa till mig en gång – ”Ingen brådska bara en jämn rörelse”. Vad det hade med ditt inlägg att göra vet jag inte. men jag tycker det passade ändå :))

  Kramar från mig!
  Ann-Louise

  • Åh, vad jag inser att jag saknat er allihop 🙂

   Du är ju bara SÅ GO’ !!!

   Du och jag och våra handväskor (eller bristen på dem) och mormorsservisen….vilken dejt det skulle vara!

   Tycker det som damen sa var väldigt relevant och väldigt klokt 🙂

   Kraaaaam❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s