Att komma ut ur bubblan

Hallå bloggen!
Här är jag igen. Pausen blev något längre än förväntat. Men man får liksom resignera inför livet ibland.

Denna gång handlade det dels om semester, familjeliv och så tyvärr framförallt den där stora tröttheten.

Trötthet är en underskattad metod för att driva människor till vansinne… Trötthet för med sig så mycket annat; oförmåga att planera, brist på lust att vara social och umgås, nedstämdhetstankar mm.

Men visst har jag haft det härligt också, njutit av god mat, dryck och att umgås med barnen och maken. Det har liksom bara skett med mig i en bubbla.

Nu är det dags att kliva ut ur bubblan, både ur bebisbubblan och trötthetsbubblan.

Min älskade lilla Dam ska börja dagis! Ta sin lilla ryggsäck, regnkläder och stövlar och börja sin första etapp av skolning här i livet.

Mamman ska börja plugga igen, vilken etapp i ordningen är något oklart 😉

Känns fantastiskt härligt! Nu ska vi växa och lära oss nya saker både jag och lilla Damen. Få sakna varann lite, längta och kramas när vi ses igen på eftermiddagen.

Saknad och längtan ja… Jag har saknar er kära medbloggare i cyberrymden. Jag ska gå in på era bloggar i helgen och försöka läsa ikapp. Ja, kanske inte precis allt, men se var ni är i livet just nu. Några har uttryckt sin saknad efter mig, det värmer ska ni veta!!

Ha en skön dag kära vänner❤❤❤

Annonser

8 tankar om “Att komma ut ur bubblan

 1. Härligt att få komma igång lite, med plugg och dagis 🙂 Det kommer ni fixa helt super, bägge tjejerna. Hoppas L börjar sova lite bättre framöver nu 🙂

  Min lilla dam ska också börja på dagis snart, känns väl sådär om jag ska vara ärlig, men det är så det är. Själv vet jag inte helt vad det blir i höst, hade siktat in mig på en kurs på nätet men efter ett möte idag är jag inte lika säker, vi får se 🙂

  Jag har saknat dig, länge sen vi hördes nu 🙂

  • Hej Paula!
   Jag har saknat att tjattra via nätet med dig. Vi får messa lite igen 🙂

   Jag tror det blir bra med dagis. Hon är så aktiv och nyfiken om än lite blyg ibland. Hoppas att det ska gå bra då vi har ett toppendagis, hon känner igen fröknar och miljön och har storebror med.

   Att plugga känna riktigt kul igen!! Att lära nytt är så stimulerande. Hoppas du hittar vad du vill göra!

   Kramis

 2. hej min kära goa vän. Vad glad jag är att ”se” dig. Jag hoppas du har haft det bra i din bubbla trots trötthet från h… men jag kan ändå läsa ut något om att det har varit lite mysiga stunder med familjen också. Kul att ta nya steg framåt, studier och lilla tjej som ska till dagis. kram på dig ❤

  • Du läser så rätt vännen. Sömnen och tröttheten är en stor prövning, men jag har em underbar familj! Försöker ta vara på stunderna då jag orkar.

   Känns spännande med nya tider!

   Hoppas du har det gott min vän, och att du haft en fin och härlig sommar!

   Kram

 3. Så roligt att se ett nytt inlägg från dig! Ibland kan man behöva dra sig tillbaka för att få vila och återhämtning. Hoppas den stora tröttheten snart ger med sig!

 4. Så härligt att du kommit tillbaka igen till oss…mig:). Det är viktigt med de där stunderna med familjen och sig själv och ingen blogg. Tid för reflektion och vila.

  Önskar lycka till med inskolning på dagis, spännande:)!
  Kramar om dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s