Kärlek, sommar och jordgubbar

Så idag kom semestern! Så välkommen är den. Den kom med sol och värme. Med sommarfirande på dagis, med små söta grodor utan svans, drösar av prästkråkor och den obligatoriska och alltid lika härliga jordgubbstårtan!
Den intogs med både sked och fingrar till glada skratt och nöjda smackanden från små barnamunnar.

Detta är livet. Kärlek, sommar och jordgubbar. Små glada barn. Mammor med krans i håret. Pappor med gitarr som sjunger ”Så går vi runt kring en midsommarstång”.

Jag njuter. Andas. Tar in dofter, ljud, smaker. Är närvarande i Lyckan.

Snart ligger jag vid havet, andas i takt med vågorna. Drar in dofterna av tång och varm sand. Dricker vin i solnedgången till musik skapat av sommarens varelser gömda bakom blad och grenar.

Glad sommar mina vänner!!❤❤❤

20120621-171757.jpg

Annonser

10 tankar om “Kärlek, sommar och jordgubbar

 1. Så underbart det låter! Jag köpte årets första jordgubbar i går och jag har redan ätit upp alla. I morgon blir det jortgubbar till efterrätt. Hos mig har sommaren inte kommit än och jag håller på att bli galen på det kyliga blåsiga väder vi har. Som tur är säger de att det ska bli bättre från i morgon och jag hoppas innerligt att det stämmer. Önskar dig en trevlig semester och en riktigt glad midsommar!
  Kram

 2. Åh det verkar helt underbart som du beskriver det! Jag ser det framför mig. Och semester också. Ännu bättre!! Ha det riktigt riktigt himla jättebra!! Det är ni verkligen värda hela högen 🙂

  Kram från mig som får semester om fyra veckor…

  Kramkram Ann-Louise

 3. Ha en fin sommar finaste Hanna med familj! Vi har semester och njuter hela tiden, av att slippa dra upp lillan kl 5 på morgonen, slippa gå och lägga sig tidigt bara för att orka upp. Njuter av lillan i fulla drag och Mats så klart!
  Love you 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s