Hej hej hemskt mycket hej!

Hej hopp!
Här är jag. Jag lever. Jag mår bra. Har vilat, sovit och återhämtat mig.

Känner mig lite piggare. Huvudvärken har släppt sitt grepp. Allergin mildrats. Humöret är på väg upp. Orken likaså.

Härligt. Jag gillar inte att vara trött, osocial och lite butter. Det är liksom inte min melodi. Då vill jag nästan rymma från mig själv. Men det är ju som välbekant ganska svårt.

Lika bra att möta trötthet, smärta och negativa tankar. Se det, bekräfta det och hoppas att det snart går över. Ta hand om sig; sova, vila, stoppa i kroppen bra mat och dryck. Göra lagom mycket, inte för lite då blir man lätt slö och ältande, och inte för mycket då blir det utmattning och spränghuvudvärk. Vara så där svenskt lagom helt enkelt.

Jag är inte lagom. Tror jag. Tycker för mycket. Låter för mycket. Skrattar för högt. Älskar mycket när jag älskar. Rapp i munnen, i vissa fall vass i tungan. Jag är ”lite mycket” tror jag. Men det är ok, det är ju jag. Och jag kan inte vara någon annan. Jag har lärt mig att gilla mig. Faktiskt. Göra det bästa av det jag har. Se på mina brister med ödmjukhet och omsorg, försöker att se till att de inte tar överhanden. Förstår mig själv. Varför jag blivit som jag blivit. Vad som format mig i livet. Skapat spår i själen som inte kan tvättas bort. Vårdar ärren med ömhet. Respekterar mig. Vad mycket jag klarat här i livet. Precis som ni förmodligen. Vi är starka för att vi tillåter oss vara sköra.

Kram på er och Hej! Hemskt mycket hej!❤❤❤

20120610-114326.jpg

Annonser

12 tankar om “Hej hej hemskt mycket hej!

 1. hej hej, och där dök du upp med massa kloka ord igen. Jaså, så du är också så, skrattar för högt och spontant bjuder på dig själv. Ja, det är jag med…. den dagen jag inte är sådan… vill jag inte vara med längre. För jag måste få vara mig själv, med mina fel och brister. Jag är spontan, yvig, skrattig, använder hela kroppen när jag pratar som lärare… och jag måste få vara sådan. 🙂 Alla kan inte vara lagom. hehehe kram fina du

 2. Härligt att du mår bättre!!! ja kan känna igen det där, jag har aldrig känt att jag passar in i svenska mallen!!:)

  Kram Lotta

 3. Så bra att du har tagit hand om dig ordentligt några dagar 🙂 Jag har gjort precis samma sak. Man måste se till att ta hand om dig så gott man bara kan. Önskar dig en fin kväll!
  Kram

  • Ja, ibland måste man det helt enkelt! Hur kul det än är att blogga, umgås och hitta på saker så är det nödvändigt med vila ibland.

   Hoppas du haft det bra under din vila och att du återhämtar dig.

   Kram❤❤❤

 4. Åh men hej där! Jättekul att få se dig! 🙂 Det låter mer än bra att du är piggare nu. Huvudvärk och allergi plus den där nattsömnen det blir för lite av kan verkligen köra slut på en. Tycker om ditt inlägg. Bäst mår man nog om man har självinsikt och självkännedom. Fler skulle må bättre om de vågade ha det. Du är sannerligen en klok kvinna du! 🙂

  Kram Ann-Louise

  • Tack vännen :-). Jag har saknat dig. Tänk så fina vänner man kan få på nätet – fast man är en gammal tant 😉

   Längtar efter att nu orka gå in och läsa alla dina kloka ord.

   Kram vännen❤

 5. Det är skönt att ta en lite bloggpaus ibland så jag förstår dig. Jag håller med dig kloka du…varför kämpa emot när man kan fatta och gilla läget och låta det vara så. Vi har haft en student här i helgen, jättekul. Lite storstädning har stått på schemat med:).
  Kramar om dig fina du

  • Åh så härligt med student! Hoppas allt gick finfint :-).
   Städat också, vad duktig du är! Det behövs sannerligen här också… Får väl se om den orken och lusten kryper på..

   Ja, jag var i läge att ta paus. Skönt även om jag saknat er alla!

   Kramis ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s