En hjärna på paus

Kan inte skriva många rader idag. Inte några intelligenta eller faktaspäckade formuleringar (kanske jag aldrig gör å andra sidan 😉 )

Min hjärna är satt på paus. Fungerer icke! Väntar på laddning. Tills dess går den på felsäkert läge.

De flesta funktioner är nedstängda. Endast de basala livsnödvändiga fungerar. Autopiloten får jobba.

Det där med att leva i medvetenhet och närvaro blir svårare. Det är svårt att se saker klart genom bubblan jag befinner mig i.

Försöker så gott jag kan. Andas i närvaro när jag kommer på mig. Försöker att förhindra att andra ska få lida för att jag är så trött, att kroppen skriker av smärta och allergin dessutom håller ett hårt grepp om mig. Försöker att inte sura, fräsa och gnälla. Försöker förstå och hinna mota mina reaktioner, som mest beror på min fysiska status och inte på att omgivningen är ovanligt jobbig just nu.

Ska nog snart sova, om det är möjligt. Kanske först lite Mindfulness i lurarna så att jag somnar harmoniskt.

Chansen finns ju för en bättre dag imorgon.

Kram mina vänner❤❤❤

Annonser

12 tankar om “En hjärna på paus

  • Tack vännen. Ja, jag hoppas huvudvärkens efterböljor tar slut, att pollenet trappas ned och medicinerna verkar – och jag kan soooova.

   Hoppas du har en fin dag. Kram❤

 1. Kära vän, vad jag känner igen det… Jag är också allergisk och har också varit så där slut i huvudet…Barn som inte sover och annat har långa perioder kört slut på mig. Det tog lång tid för mig att återhämta mig. Men jag tror faktiskt att jag aldrig blev densamma. Jag kommer tillbaka imorgon och kollar till dig 🙂

  Kram Ann-Louise

  • Tack för din omtanke vännen, jag behöver den idag. Har du också allergi? Jag har haft extrema perioder i mitt liv, men varit klart bättre senaste åren. Men allt är ju relativt här i världen.
   Man får en ödmjukhet inför livet, inser hur viktigt det är att få sova, kunna andas utan motstånd, slippa klåda och infektioner, huvudvärk och trötthet.
   Drömmer om sömn bland vita lakan och varma bad med mjukt lysande värmeljus, en fotmassage…..

   Kramis vännen, tack för att du tittade in❤

   • Ja fy vad jag blir allergisk. Är det stora delar av året men tidig vår till sen höst är riktigt hemskt. Tabletter, nässpray och två sprutor per sommar håller mig nätt o jämnt över ytan. Jag hoppas på en lättare sommar detta år. Blir så trött och slut på. Det känns som att hela hjärnan håller på att sprängas, som en stor varböld…Näsan och bihålorna..Nej fy. Är rädd att få den hemska allergihostan, nästan som astma och måste även då ta astma medicin. Men jag håller tummen för en lättare sommar. Vissa fina sommardagar måste jag hålla mig inne. Tyvärr måste jag ju säga att regniga dagar får mig att må bäst, ur allergi synpunkten då 🙂 Fast,….denna sommar blir den bästa 😉

    Kram!!

   • Åh som jag känner igen mig. Jag är allergisk mot al, hassel, Björk, gråbo och kamomill. Även mot pälsdjur, mest häst, kanin och marsvin. Sedan även damm, stearinljus, nickel och en massa annat. Har såväl ögon, näsa- halsbesvär, tidvis mycket svåra eksem och astma. Sedan tål jag inte laktos heller. Ett måndagsexemplar helt enkelt 😉

    Men jag har lärt mig att leva med det. Och precis som du spenderar jag vackra sommardagar inomhus ganska ofta, eller går lite in och ut. Inatt har det spöregnat här och gör än, och det är jag glad över 🙂 !

    Kram vännen❤

  • Tack Ann, så härligt det är med alla chanser till nystart! Jag tror regnet lindrar för mig en del. Sedan är det väl bara att inse att vila är lite av melodin idag. Kram❤

 2. underbara fina goa du ♥
  du är en av mina absoluta favoriter och en stor inspirationskälla för mig 🙂
  önskar dig god vila, ny energi och skickar en kram så varm som jag kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s